skip to Main Content
Secretariaat: 088 - 7306801 | E-mail: secretariaat@pvvn.nl

Belangrijk bericht

Onze Kalender of Agenda, info over inloopuren, beurzen en lezingen e.d.

De Agenda betreft beperkte, doch effectieve informatie over Inloopuren, Informatie avonden, Lezingen en Beurzen. Soms met hyperlinks naar andere pagina’s op de onze website of indien nodig naar externe webpagina’s.

Regelmatig houden wij in samenwerking met de ziekenhuizen een inloopuur over Neurostimulatie, Neurostimulatoren. Wij zijn ook vaak aanwezig bij informatie avonden, die door het ziekenhuis georganiseerd worden. Ook geven we lezingen of vertellen uit eigen ervaring over het leven met een Neurostimulator in al zijn facetten. Als laatste geven wij “acte de présence” op beurzen door het land. Wij proberen op ieder event één Contact Persoon (CP) met ervaring op incontinentie gebied, alsook één CP die bekend is met pijn, aanwezig te laten zijn.

De PVVN prijst zich gelukkig met een groot aantal ContactPersonen die binnen onze Vereniging actief zijn. Deze ContactPersonen worden met regelmaat geschoold en zijn veelal voorzien van voldoende kennis op beide gebieden om u te woord te kunnen staan.

Zoals eerder vermeld; de data vindt u in de agenda hieronder.
Zie ook: Lotgenoten contact en Inloopuur

Covid-19, Corona of SARS-Cov-2 maatregelen

Ook de PVVN ontkomt niet aan alle maatregelen en de gevolgen die dat heeft voor een ieder persoonlijk (binnen de leden, contactpersonen en bestuursleden). Veel dingen die in het pré-Corona tijdperk zo normaal leken, kunnen en mogen gewoon niet langer. De noodzaak van een afspraak in het ziekenhuis bijvoorbeeld, is geen gewoonheid meer. Velen van ons moeten de nodige moeite doen om dat te kunnen realiseren, terwijl dat soms dringend gewenst is.

Omdat het einde nog lang niet in zicht is en omdat we ook graag willen dat we u van dienst kunnen zijn, nemen we in eigen hand wat nog wel realiseerbaar is. Na een periode van denken en proberen gaan we verschillende dingen via de computer regelen. Video en internet gaan hierbij hand in hand. Zo gaan inloopuren (die in diverse ziekenhuizen plaatsvonden) en presentaties gegeven door onze sponsoren van start. Hiervoor hebben we een speciale pagina gemaakt alwaar u zich ook registreren kunt. We zullen ook nog een aantal oefen rondes inlassen, waarbij we ons best zullen doen om u online te krijgen.

Dit blijft de algemene agenda waar, zodra het weer kan ook onze activiteiten in het hele land weer gepubliceerd worden.

Alle laatste maandagen van de maand

19:30 – 20:30 uur

Online Inloopuur Neuromodulatie

maart 2021

Wo 3 maart – 10:30 uur

PVVN Algemene ledenvergadering (ALV)

Juni 2021

Za 5 Juni – 10:30-14:30 uur

Landelijke Contactdag

Back To Top