skip to Main Content
Secretariaat: 088 - 7306801 | E-mail: secretariaat@pvvn.nl

Artikel over “Verlichting van chronische pijn”

Hier een is een link te vinden naar een artikel over “Verlichting van chronische pijn” op mijngezondheidsgids.nl

Dit bericht heeft 5 reacties
 1. Hoi cor . Ik heb sinds 2 jaar eses ivm pijnklachten van tenen voet hiel en onderbeen .alles voornamelijk rechts. Links is het gelukkig te houden. Ik gebruik bij de eses nog fentanyl pleisters .en bij doorbraakpijn neusspray lolllulys. Of fentanyltabletjes voor onder de tong. De eses is in maastricht geinplanteerd en werkt bij mij dusdanig slecht dat ik nu op het punt sta om het te laten verwijderen .je kunt me e.mailen .dan telefoonnr uitwisselen .dan kan ik je e.e.a vertellen gr henk

 2. Hallo Cisca

  Ik heb 17 december een intake i.v.m. het plaatsen van een neurostimulator. Ik heb nog steeds enige twijfel of ik het wel moet laten doen. Ik lees dat het bij jou goed gaat en dat de pijn in je rug over is. Ik heb vooral veel pijn in mijn been en hoop met neurostimulator daar vanaf te komen. Was er bij jou ook sprake van uitstraling in je benen?

  Met vriendelijke groet,

  Cor

 3. Hallo Annie,

  25 augustus 2015 hebben ze bij mij direct de definitieve neurostimulatie onderhuids geplaatst en dat ging heel goed. Na een week was ik zo goed als helemaal van de pijn af.
  De eerste 8 weken mocht ik niet fietsen en autorijden en vooral oppassen met rekken en strekken. Dit is om de geleide draadjes met sensoren goed te laten inkapselen zodat ze niet van plaats kunnen verschuiven.
  Maar nu doe ik ook weer het merendeel het huishouden. Ik zet weer dingen in wat hooggelegen kasten. En is het erg hoog pak ik er een opstapje erbij.
  Mij is wel gezegd dat je je niet helemaal moet overstrekken of zware gewichten boven je hoofd moet tillen.
  Ik voel mij goed en ben weer voor een aantal uren aan het werk en met sporten begonnen.
  Mijn ervaring met de neurostimulatie is heel goed. Het sociale leven is veel beter nu de pijn weg is.
  Mijn doel is weer om te proberen volgend jaar de 4-daagse van Nijmegen te wandelen, dit heb ik 2 jaar moeten missen door mijn rug probleem. En wandelen gaat goed met de neurostimulatie en dat is toch mijn hobby.

 4. Hallo Annie

  Het omhoog doen van de armen word de eerste 6 weken na het plaatsen van het inplantaat afgeraden. Daarna kan alles weer gedaan worden als voorheen. Ik heb het inplantaat al 2 keer vervangen (batterij leeg ) en kan nog steeds naar alle tevredenheid functioneren.

  Groetjes Jaap

 5. Wie kan mij vertellen,hoe het gaat als een neurostimulator inwendig geplaatst is. Mij werd verteld dat je nooit meer je handen boven je hoofd mag doen, bv. het kastje wat boven de aanrecht hangt mag je nooit meer iets inzetten want dat is al te hoog.
  Ik weet niet of ik het nu moet laten doen, want op die manier heb je ook geen leven meer
  Hopelijk kan iemand er mij iets over vertellen
  Groetjes Annie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top