skip to Main Content
Secretariaat: 088 - 7306801 | E-mail: secretariaat@pvvn.nl

Oproep aan (nog) niet leden !!!

ATTENTIE

Bent u in verband met blaas en darmproblemen behandeld met een neurostimulator dan doen we een oproep aan u te overwegen lid te worden van de PVVN.

U kunt door uw lidmaatschap helpen de blaas en darmproblemen tak van onze vereniging te ondersteunen en zo deze behandeling kenbaar te maken aan het publiek.
U weet nog hoe het was voor de behandeling en misschien vindt u het fijn dat anderen hier ook van weten en wellicht voor behandeling in aanmerking komen.
Helaas weten velen nog niet van de mogelijkheden met neurostimulatie af en zelfs in de medische wereld komt daar nu pas meer bekendheid over.
Dat terwijl deze behandeling reeds vergoed wordt.
Daarnaast krijgen we ook veel specifieke vragen die te maken hebben met de oorzaak van blaas en darmproblemen in relatie tot behandeling met neurostimulatie en willen we deze vragen het liefst laten beantwoorden door “ervaringsdeskundigen”, mensen die zelf zo’n behandeling ondergaan hebben en kunnen vertellen wat het allemaal behelst.

Mocht u overwegen lid te worden, voor slecht 25 euro per jaar klikt u dan hier en stuur een mailtje naar het secretariaat.
Zo kunt u uw lotgenoten wellicht helpen.

Als patiëntenvereniging kunnen wij u mogelijk behulpzaam zijn in het vinden van een juiste gesprekspartner of hulpverlener.

Back To Top