skip to Main Content
Secretariaat: 088 - 7306801 | E-mail: secretariaat@pvvn.nl

Home Forums Introductie (Publiek) Registratie

Weergave van 0 geneste reacties
 • Auteur
  Berichten
  • #5576
   Tim
   Sleutelbeheerder

   “Beveiligd Forum”

   We kunnen ons voorstellen dat het gemakkelijker is om in een besloten (afgeschermd deel van deze website) je vraag te stellen of je ervaring te delen. Natuurlijk kun je ons bellen of mailen (zie “Contact” boven in het menu van de website). Is het geen bezwaar dit publiek te doen dan kun je onze Facebook of Twitter pagina gebruiken.

   “Maar wat vind je van het volgende?”

   Jou ervaring delen exclusief met anderen met dezelfde of soortgelijke aandoening? Wat mooi om anderen te vertellen wat voor jou, in jou situatie helpt, hoe het functioneert, welke gevolgen het heeft voor je naasten of voor je werk? Welke veranderingen er hebben plaatsgevonden nadat je een NS geïmplanteerd hebt gekregen?

   Onze voorwaarde om van dit forum gebruik te kunnen maken is het lidmaatschap van deze vereniging.
   Hoe je lid kunt worden staat op de pagina “Aanvraag lidmaatschap“. We zien je reactie graag tegemoet. Uitleg over de voorwaarden om je te registreren voor het forum kun je op de pagina “Forum regels en gebruikers informatie” terug lezen.

   “Ben je al (betalend) lid? Wacht niet langer!”

   Je kunt een email sturen aan tim@pvvn.nl onder vermelding van je naam, een zelfgekozen profielnaam (voor op het forum; dit mag ook je eigennaam zijn!), je woonplaats en het emailadres dat je wilt gebruiken om je in te loggen op het forum (en waar je wachtwoord naar wordt gestuurd), wij controleren dit aan de hand van ons ledenbestand en sturen je jouw gekozen gebruikersnaam en een wachtwoord op. Bij ons antwoord zit een wachtwoord, dit kun je bij je eerste aanmelding veranderen in een voor jouw herkenbaar wachtwoord.

   Tot gauw!

Weergave van 0 geneste reacties
 • Het forum ‘Introductie (Publiek)’ is gesloten voor nieuwe onderwerpen en reacties.
Back To Top