skip to Main Content
Secretariaat: 088 - 7306801 | E-mail: secretariaat@pvvn.nl

Informatieavond: “Alles over Chronische pijn”

Informatieavond Diakonessenhuis Zeist

Informatieavond Diakonessenhuis “Alles over chronische pijn”

Datum: 15 februari 2016
Tijd: 19:00 – 21:00 uur, inloop vanaf 18:45 uur
Locatie: Diakonessenhuis, locatie Zeist

Het Diakonessenhuis organiseert op maandag 15 februari samen met de Patiëntenvereniging voor Neurostimulatie (PVVN) en St. Jude Medical een informatieavond voor mensen met chronische pijn en hun naasten. Een van de pijnspecialisten van het Diakonessenhuis vertelt over de aandoening en de verschillende behandelingsmethoden, waaronder neurostimulatie. Deelname aan de avond is gratis. Aanmelden kan via evenementen@diakhuis.nl 

Wat is chronische pijn?

Chronische pijn is een aandoening waarbij pijnsymptomen langer dan drie maanden blijven aanhouden terwijl de oorzaak van de pijn verdwenen is. Dit soort pijn is vaak zowel fysiek als emotioneel afmattend en gaat in sommige gevallen zelfs nooit weg. De aandoening kan veroorzaakt worden door schade aan zenuwbanen na een ongeval of een chirurgische ingreep. Chronische pijn heeft een grote impact op het dagelijks leven.

Programma Informatieavond

Tijdens de informatieavond vertelt pijnspecialist Frank Wille over chronische pijn en de behandelingsmogelijkheden. Twee patiënten vertellen over hun ervaringen met chronische pijn en de manier waarop zij daar mee om gaan. De avond bedoeld is om patiënten met chronische pijn te informeren en ervaringen te delen.

Pijnbehandeling in het Diakonessenhuis

Het Diakonessenhuis is onder andere gespecialiseerd in pijnbehandeling en biedt alle pijnbehandelingen aan. Dankzij nieuwe inzichten in het pijnsysteem en betere methoden en technieken van behandeling hoeven patiënten steeds minder pijn te lijden. Zes anesthesiologen zijn expert op het gebied van pijnbehandeling en de (nieuwste) technieken op dat gebied. Kijk voor meer informatie over pijnbehandeling in het Diakonessenhuis op www.diakonessenhuis.nl/pijnbehandeling.

Aanmelding en meer informatie

Deelname aan de avond is gratis. Aanmelden graag uiterlijk 12 februari via evenementen@diakhuis.nl onder vermelding van het thema ‘Chronische pijn’, uw naam, aantal personen en telefoonnummer. Met vragen kunt u terecht bij de polikliniek Pijnbehandeling van het Diakonessenhuis via telefoonnummer 088 250 9122..

Back To Top