skip to Main Content
Secretariaat: 088 - 7306801 | E-mail: secretariaat@pvvn.nl

Neurostimulator met ‘Burst’ technology

Nieuwe pagina's (18-03-2016)

Nieuwe pagina’s: Burst, nu ook met video, DRG, Media.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Op 6 juni wordt mijn sensor geplaatst. Heb hevige rugpijn na een failled back surgery, in april 2010 werd ik geopereerd en bij het ontwaken was ik verlamd vanaf de tepellijn tot volledig beneden heb voor een stuk gerevalideerd maar incontinentie,impotentie ,dropfoot links,spastische benen en vooral zeer veel pijn. Gebruik momenteel 100mcg fentanyl pleisters en zo’n 120 soms 180 Mg oxynorm instant. Heb al meerdere behandelingen ondergaan in de pijn kliniek maar de pijn zodanig verminderen zodat ik bijvoorbeeld van de oxynorm kon geraken lukt maar niet. Dus nu heb ik besloten om voor neurostimulator te gaan. Bij het lezen van deze site zie ik ook dat ze een oplossing aanbieden voor dropfoot en dat er toch ook gesproken wordt over de “burst” systemen voor de pijn.. Ik heb lage rugpijn en thoracale pijn en er zit een schroef in het zenuwkanaal op niveau th8. Zijn er mensen die een soortgelijk probleem hebben of iemand kennen die deze procedure al ondergaan heeft?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top