skip to Main Content
Secretariaat: 088 - 7306801 | E-mail: secretariaat@pvvn.nl

Parkstad Zorgbeurs 2017

Parkstad Zorgbeurs 2017

Parkstad Zorgbeurs | Gratis Entree | 4 november 2017 | Parkstad Limburg Stadion
Op zaterdag 4 november 2017 vindt de 5e en daarmee jubileumeditie van de Parkstad Zorgbeurs plaats in het Parkstad Limburg Stadion te Kerkrade. Ook dit jaar staat er net zoals voorgaande jaren een breed scala aan deelnemers uit de regio.

De Parkstad Zorgbeurs is een vitaal dagje uit voor iedereen die actief bezig is met gezondheid, een gezonde leefstijl en zorg in het algemeen. Bezoekers worden tijdens de Parkstad Zorgbeurs op een aantrekkelijke en interactieve manier geïnformeerd over een breed aanbod van diensten en producten van meer dan honderd verschillende bedrijven en organisaties van binnen en buiten de regio.

De beurs is een leuk dagje uit voor alle leeftijden. Er wordt aandacht besteed aan verschillende thema’s, zoals zorg en welzijn, wellness en beauty, eten en drinken, wonen en leven, sport en leisure en leren en werken in de zorg. Daarnaast biedt de Parkstad Zorgbeurs een veelzijdig en interactief programma. Zo kan de bezoeker deelnemen aan verschillende testen en metingen. Ook worden er diverse presentaties en lezingen verzorgd.

Meer info over de Parkstad Zorgbeurs en het uitgebreide programma.
of op onze Facebookpagina.

Parkstad Zorgbeurs
Zaterdag 4 november 2017
10.30 – 16.30 uur
Parkstad Limburg Stadion Kerkrade

Back To Top