Inbreuk op auteurswerk

 

Inbreuk op auteurswerk

Inbreuk op auteurswerk en aanverwante rechten.

Alle gegevens op deze website zijn zorgvuldig gecontroleerd. Er wordt altijd geprobeerd de herkomst van het auteurswerk te achterhalen. Wanneer dit is gelukt zal er altijd om toestemming gevraagd worden en indien gewenst wordt de bron vermeld. In niet alle gevallen is deze speurtocht succesvol.

Daarom is een inbreuk op auteursrechtelijk beschermd materiaal nu eenmaal mogelijk. Er is echter, met nadruk, geen sprake van opzet. Om een schending van het auteursrecht in te dienen, moet u dit schriftelijk melden aan ons 'secretariaat' en moet de volgende elementen bevat:

  1. Een fysiek of elektronisch ondertekend bewijs, waaruit blijkt dat u bevoegd bent op te treden namens de eigenaar van een exclusief recht, waarvan u meent dat er inbreuk gepleegd wordt.
  2. Identificatie van het auteursrechtelijk beschermde werk waarvan beweerd wordt, dat dit is geschonden of, indien het gaat om meerdere auteursrechtelijk beschermde werken waarvan beweerd wordt, dat deze geschonden zijn, een representatieve lijst ter identificatie van deze werken.
  3. Identificatie van het materiaal waarvan wordt beweerd wordt dat het geschonden is, of het onderwerp is van inbreuk en dat moet worden verwijderd of de toegang tot dat werk moet worden uitgeschakeld, en informatie die redelijkerwijs voldoende is om de dienstverlener in staat te stellen het materiaal te lokaliseren.
  4. Informatie die redelijkerwijs voldoende is om de dienstverlener in staat te stellen contact op te nemen met de klagende partij, zoals een adres, telefoonnummer en, indien beschikbaar, een e-mail adres waarop de klagende partij kan worden gecontacteerd.
  5. Indien en slechts dan alleen, aan deze voorwaarden wordt voldaan, en wanneer de inbreuk van het auteursrecht door de klagende partij kan worden bewezen, zullen de gegevens binnen een redelijke termijn worden gecorrigeerd, echter expliciet zonder financiële compensatie.

Bestuur PVVN

 

De Stimulans

2024-jubileum-stimulans

Het laatste nieuws eerst

Patiëntenervaringen

Beste leden. Gisteren hebben we u ee... Lees meer

Patiëntenervaringen

Beste leden. Voor een nieuw project ... Lees meer

Samen sterk

Op 18 december 2022 brengt de PVVN ne... Lees meer

Naar nieuwsoverzicht

Sociale media

 
 om naar 'Mijn omgeving' te gaan

Secretariaat

E-mail: taairaterces.[antispam].@pvvn.nl

Telefoon: 088 7 306 801

Vandaag

28 mei 2024
17:53

Lettergrootte

       

Lotgenoten contact

Telefoon: 088 7 306 800

Vul je zoekopdracht in