Lotgenoten contact

Heb je een dringende vraag?

Heb je een vraag die medische interventie behoeft, twijfel dan niet en bel naar het ziekenhuis waar je wordt behandeld, je huisarts, je professionele zorgverlener of wanneer zelfs dit niet kan wachten, bel dan met 112

Loopt het echt allemaal niet zo'n vaart en wil je iemand van ons spreken? Lees dan rustig verder, je bent hier op de juiste pagina.


Lotgenoten contact

Iemand met hetzelfde lot.

In het Engels worden lotgenoten ook wel buddy’s genoemd. Dat betekent 'een goede vriend' of 'kameraad'. Een partner, een enkeling behorend tot een paar of team die vallen onder het zogenaamde buddysysteem. 'Samen' is een goed passend woord hierbij of de uitdrukking 'Gedeelde smart is halve smart'; wij willen de belangstellende terzijde staan met hetgeen hij/zij ervaart, in relatie tot de behandeling met neuromodulatie.

Algemeen nummer lotgenotencontact: 088 7 306 800

Je kan via lotgenotencontact informatie en steun krijgen van ervaringsdeskundigen. Dit zijn (contact)personen, speciale leden die hun vrije tijd opofferen om dienstbaar te zijn aan de vereniging en voor jou klaar staan. Zij worden jaarlijks geschoold, volgen cursussen om dit belangrijke werk te kunnen doen. Zij bemensen de beurzen en tref je op inloopuren. Zij zijn zelf geïmplanteerd met een neurostimulator, voor diverse aandoeningen, zowel voor blaas- darmfunctiestoornissen (incontinentie en retentie van urine), bij chronische zenuwpijn. (Personen die zijn geïmplanteerd met een medicijnpomp zijn nog ondervertegenwoordigd) Onze contactpersonen worden ieder jaar geschoold met technische kennis, over de inhoud van 'ervaringsdeskundig' zijn, waarbij ook de (inter)menselijke kant wordt belicht en getraind.

Er wordt naar je geluisterd

Je vraag wordt aangehoord en er wordt doorgevraagd totdat jouw vraag zo helder mogelijk is. Je wordt zo nodig via dit telefoonnummer doorverwezen naar iemand van het team (bestuur, contactperoon of iemand van buiten de vereniging) met een zo groot mogelijke overeenkomst of gelijkenis met je vraag en/of aandoening.

 

De Stimulans

2024-jubileum-stimulans

Het laatste nieuws eerst

Patiëntenervaringen

Beste leden. Gisteren hebben we u ee... Lees meer

Patiëntenervaringen

Beste leden. Voor een nieuw project ... Lees meer

Samen sterk

Op 18 december 2022 brengt de PVVN ne... Lees meer

Naar nieuwsoverzicht

Sociale media

 
 om naar 'Mijn omgeving' te gaan

Secretariaat

E-mail: taairaterces.[antispam].@pvvn.nl

Telefoon: 088 7 306 801

Vandaag

22 juni 2024
11:19

Lettergrootte

       

Lotgenoten contact

Telefoon: 088 7 306 800

Vul je zoekopdracht in