skip to Main Content
Secretariaat: 088 - 7306801 | E-mail: secretariaat@pvvn.nl

Algemeen nummer lotgenotencontact: 0 8 8 - 7 3 0 6 8 0 0

(Klik op de hoorn; wanneer je de website op je mobiele telefoon bekijkt, of een telefoonsysteem op je computer hebt aangesloten om direct te bellen.)

Lotgenoten Contact

Lotgenoten: Iemand met hetzelfde lot. In het engels worden lotgenoten ook wel buddy’s genoemd. Een goede vriend of kameraad. Een partner, een enkeling behorend tot een paar of team wat geassocieerd kan worden onder het zogenaamde buddysysteem. Wij willen de belangstellenden terzijde staan met hetgeen zij ervaren, in relatie tot de behandeling met neuromodulatie.

Men kan via lotgenotencontact informatie en steun krijgen van ervaringsdeskundigen, contactpersonen die zelf geïmplanteerd zijn met een neurostimulator of medicijnpomp, voor diverse aandoeningen, zowel voor blaas- darmfunctiestoornissen (incontinentie en retentie van urine als ook incontinentie of obstipatie van ontlasting), bij chronische pijn of een medicijnpomp.

U wordt via dit telefoonnummer doorverwezen naar een contactpersoon aan wie u vragen kunt stellen of ervaringen kunt delen, met een zo groot mogelijke match met uw aandoening.

Back To Top